Autònoms Bibliotecaris- Documentalistes: obligacions fiscals a tenir en compte

Curs Bibliotecaris i Documentalistes - Enric Rello

Curs Bibliotecaris i Documentalistes – Enric Rello

Curs dirigit a professionals que estiguin donats d’alta en activitat econòmica, o que vulguin donar-se d’alta i estiguin interessats a conèixer les seves obligacions.

Eminentment pràctic perquè qualsevol alumne, al final, sàpiga les seves obligacions, conegui les diferents possibilitats que existeixen i pugui decidir si li convé o no donar-se d’alta en l’activitat econòmica de bibliotecari – documentalista.

 

PROFESSORS

Enric Rello Condomines. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i gestor administratiu. Professor Titular Universitat Abat Oliba CEU, area Ecònoma i Empresarials.

Javier Teringuer Mur. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i assessor fiscal (REGAF).

Jaime Subirana Febrer. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i auditor de comptes inscrit en el ROAC.

 

OBJECTIUS

Curs eminentment pràctic perquè qualsevol alumne, al final, sàpiga les seves obligacions, conegui les diferents possibilitats que existeixen i pugui decidir si li convé o no donar-se d’alta en l’activitat econòmica de bibliotecari – documentalista.

PROGRAMA

  1. Obligacions fiscals
  2. Obligacions comptables
  3. Règim d’autònoms de la Seguretat Social

METODOLOGIA

La nostra idea és anar exposant des d’un inici totes les obligacions en cada matèria, des d’un punt de vista eminentment pràctic. Explicarem la normativa, però l’acompanyarem de tots els documents oficials que cal presentar, i explicarem com omplir els impresos.

PÚBLIC AL QUAL VA DIRIGIT

Professionals que estiguin donats d’alta en activitat econòmica, o que vulguin donar-se d’alta i estiguin interessats a conèixer les seves obligacions.

DATA, HORARI I LLOC

 

Anuncio publicitario

Acerca de erello

Economics & Business Administration Professor Abat Oilba CEU - University (Barcelona / Spain) Partner & CEO (activae business consulting)
Esta entrada fue publicada en Docencia y seminarios, NOTICIAS, PRESENTACIÓN. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s