Enric Rello participa en la jornada organizada por el Colegio de Bibliotecaris-Documentalistes: Autònoms Bibliotecaris-Documentalistes: obligacions fiscals a tenir en compte

Col Bibliotecaris

 C U R S

Autònoms Bibliotecaris-Documentalistes: obligacions fiscals a tenir en compte

27 de marzo de 2015 (11:00 q 13:00 h)

C/Ribera, 8 pral., 08003 Barcelona – Tel. 933 197 675 – Fax 933 197 874 – cobdc@cobdc.org

PÚBLIC AL QUAL VA DIRIGIT

Professionals que estiguin donats d’alta en activitat econòmica, o que vulguin donar-se d’alta i estiguin interessats a conèixer les seves obligacions.

OBJECTIUS

Curs eminentment pràctic perquè qualsevol alumne, al final, sàpiga les seves obligacions, conegui les diferents possibilitats que existeixen i pugui decidir si li convé o no donar-se d’alta en l’activitat econòmica de bibliotecari-documentalista.

PROGRAMA

1. Obligacions fiscals
2. Obligacions comptables
3. Règim d’autònoms de la Seguretat Social

METODOLOGIA

La nostra idea és anar exposant des d’un inici totes les obligacions en cada matèria, des d’un punt de vista eminentment pràctic. Explicarem la normativa, però l’acompanyarem de tots els documents oficials que cal presentar, i explicarem com omplir els impresos.

PROFESSORS

Enric Rello Condomines. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i gestor administratiu. Professor Titular Universitat Abat Oliba CEU, area Ecònoma i Empresarials.

Javier Teringuer Mur. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i assessor fiscal (REGAF).

Jaime Subirana Febrer. Llicenciat en Economia (economista), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diplomat en Ciències Empresarials i auditor de comptes inscrit en el ROAC.

CERTIFICAT
A l’alumnat que assisteixi al 75% de les hores lectives se li expedirà un certificat d’assistència.

Anuncio publicitario

Acerca de erello

Economics & Business Administration Professor Abat Oilba CEU - University (Barcelona / Spain) Partner & CEO (activae business consulting)
Esta entrada fue publicada en PRESENTACIÓN. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s